EĞİTİMLE DİLİŞ DERGİSİ 15. SAYI ÇIKTI

23.06.2021 20:51:23
EĞİTİMLE DİLİŞ DERGİSİ 15. SAYI ÇIKTI

                         

 

 EĞİTİMLE DİRİLİŞ DERGİSİ'NİN 15. SAYISI ÇIKTI

Kahta ilçesinde 2013 yılından beri hizmet veren Eğitimle Diriliş Derneği, yaptığı program ve düzenlediği etkinliklerle kısa sürede toplumun tüm kesimlerinin takdirini topladı. Dernek bünyesinde çıkarttılan ‘Eğitimle Diriliş Dergisi’ ve ‘Genç Diriliş Dergisi’  ile şu anda hazırlık aşamasında olan 'Diriliş Akademi' Dergisi ile başta eğitim camiası olmak üzere toplumun her kesimine hitap ediyor. 

‘Eğitimle Diriliş Dergisi’, şimdiye kadar çıkardığı 14 sayısında başta eğitim, aile, din olmak üzere çeşitli konularda dosya şeklinde okuyucularının karşısına çıktı. Dergi, son sayısında ise “Sosyal Medyada Var Olmak; Ama Nasıl!” dosyasını ele aldı. 
 
“SOSYALLEŞEN MAKİNELER ARASINDA ASOSYAL OLAN BİZLERİN DÜNYASINI İNCELEMEYE ÇALIŞTIK”
 
Eğitimle Diriliş Dergisi’nin yeni sayısı hakkında değerlendirmelerde bulunan Genel Yayın Yönetmeni Cevdet Ballı, “Eğitimle Diriliş Dergisi olarak şimdiye kadar çıkardığımız 15 sayımızda toplum, ülke ve ümmet sorunlarını kendimize dert edinerek bu sorunlara bir nebze de olsa merhem olmayı kendimize şiar edindik. Her sayımızda kalitemizi artırarak, insanlara bu alanda hizmet etmenin bir mecburiyet olduğu kanaatini taşıyor ve insanlara faydalı olmayı hedefliyoruz. Kitap ve gazete okumanın en aza indiği bir dönemi yaşıyoruz. Okuyan insanların düşündüğü, üretebildiği, kendini yenilediği göz önüne alınırsa okumamanın kısır döngüsünü yaşayan bizlerin neyimizi kaybettiğini ancak tekrar okumaya dönünce anlayabiliriz. Dergiler ve kitaplar bizim klasiğimizdir ve değeri asla eksilmeyecek başucu eserlerimizdir. Dijitalleşen dünyada, kağıt ve matbaa kokusunu tekrar hissedebilmek için dergimizi matbu olarak çıkarmaya çalışıyoruz. Sosyalleşen makineler arasında asosyal olan bizlerin dünyasını incelemeye çalıştık bu sayımızda. Telefon kafesine hapsolan insanlarımız telefonu eline alınca ve sosyal medyada gezinirken sosyalleştiğini zannederken büyük bir zindanda olduğunun farkında bile değildir. Dışarıda, sokakta ve insanlar ile birebir ilişkide neler kaçırdığını farkında bile değildir. Asosyal insanın çıkmazlarını ve kurtuluş yollarını bulacağımız bu yeni sayımızın okunması ve faydalı olunması dilerim” dedi
KAYNAK:https://www.kahtahavadis.com/?kultursanat/egitimle-dirilis-dergisinin-yeni-sayisi-cikti-191h.htm
Bu haber toplam 1373 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler

İMSAKGÜNEŞÖĞLEİKİNDİAKŞAMYATSI
04:2205:4411:4514:5817:3418:49

Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Eğitimle Diriliş | Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlara aittir. Kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.