“GELECEĞE BİR UMUT DİK” PROJESİ KAPSAMINDA FİDAN DİKME ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

9.11.2020 10:02:59
“GELECEĞE BİR UMUT DİK” PROJESİ KAPSAMINDA FİDAN DİKME ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

 

“GELECEĞE BİR UMUT DİK” PROJESİ KAPSAMINDA FİDAN DİKME ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İlim Yayma Cemiyeti Kâhta Şubesi ile Eğitimle Diriliş Derneği, Kâhta Koçtepe Köyü (Hopak) civarında Kahta Orman Dairesi’nin eşgüdümünde fidan dikme etkinliği gerçekleştirildi. Fidan dikme etkinliğine eğitimciler, öğrenciler, esnaf, STK temsilcileri katılımda bulundu.

Fidan dikmenin İslam medeniyetinde önemli bir yere sahip olduğunu ifade eden İlim Yayma Cemiyeti Kâhta Şube Başkanı Bilal Akgül şunları söyledi: ”Kıyamet bile kopsa elinde fidan dalı varsa onu dik” diyen bir medeniyetin müntesipleriyiz, hamdolsun. Ağaca, çevreye, yeşile bu kadar önem veren bir dinin müntesipleri olarak Allah nasip ederse her sene böyle bir etkinlikte bulunma, bu çalışmayı geleneksel hale getirme niyetindeyiz.”

Toplumun bu tür çalışmalara her tür desteği her zaman verdiğini görmenin şevklerini arttırdığını belirten Akgül, İlim Yayma Cemiyeti’nin kurulduğu günden beri bu ve benzeri çalışmaları önemsediğini, değer verdiğini belirterek şunları söyledi: “Emek veren, katılımda bulunan, organizeyi gerçekleştiren dostlara teşekkürü borç biliyoruz. Allah hepsinden razı olsun.”

 



Bu haber toplam 1819 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler

İMSAKGÜNEŞÖĞLEİKİNDİAKŞAMYATSI
04:2205:4411:4514:5817:3418:49

Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Eğitimle Diriliş | Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlara aittir. Kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.